gavekurv

Brug gavekurv fyldt med lækkerier som firmajulegave

Brug gavekurv fyldt med lækkerier som firmajulegave

Står du som ansvarlig for personale- og kundepleje, og dermed også for indkøb af firmaets julegaver til disse to målgrupper? Så er det allerede nu på høje tid at komme i gang, hvis firma julegaverne skal deles ud inden såvel medarbejdere som forretnings forbindelser, som står på gavelisten, går på juleferie.

Hvilke firma julegaver skal jeg købe?

Det kan godt være vanskeligt at finde en one size fits alle løsning, når det handler om gaver til så varieret en gruppe. Ikke alle sætter pris på vin, og mange mennesker spiser ikke chokolade. Det er nærmest umuligt at ramme alle og enhvers smag med én og samme gavetype. Derfor er det en god idé at satse på sammensatte gaver – for eksempel de populære gavekurve, som kan kombineres på kryds og på tværs, og som findes i mange forskellige prislejer.

Med en gavekurv er du nærmest sikker på at ramme rigtigt – i det mindste delvist. De fleste mennesker kan lide enten vin øl, spiritus, chokolade, karamel, bolsjer, lakrids, småkager, kaffe, te, delikatesser eller andre lækkerier, som man kunne finde på at fylde i en gavekurv. Og de ting, modtageren ikke selv vil konsumere, kan vedkommende forære væk eller medbringe til en af de mange familie sammenkomster, som traditionelt finder sted hen over jul og nytår.

Hvor finder jeg gavekurve til firma julegaver af høj kvalitet?

Du bør satse på at finde en god leverandør af gavekurve, som enten kan tilbyde færdigt pakkede gavekurve, eller at du selv kan sammensætte en eller flere gavekurve efter eget ønske, med varer fra deres sortiment. Det kan nemlig hurtigt blive meget dyrt og tidskrævende, hvis du selv skal rundt til specialkøbmænd og i slikbutikker, vinhandler og andre forretninger for at finde de enkelte elementer til din gavekurv. Det har du næppe tid eller lyst til i denne travle tid – og samtidig er der penge at spare, hvis du køber din gavekurv gennem en leverandør.

Et firma som HN Gavekurve fylder deres kurve med lækre sager fra kendte producenter som for eksempel Summerbird, Lakrids by Johan Bülow, Lakridseriet, Weibel, Karamelfabrikken, Sigfreds Kaffefabrik, Munkholm, som leverer velduftende wellness produkter, og de kendte gin brands Botanic, Four Pillars, 1975bysimon, Njord gin, Haymans Gin og Herbie Gin. Når du køber dine gavekurve hos HN Gavekurve, får du hver enkelt gavekurv flot pakket ind med cellofan, uanset om du vælger en af de færdigt pakkede gavekurve, eller om du vælger selv at sammensætte dine gavekurve.

Se hvordan på https://www.hngavekurve.dk/