headhunter

Find de skarpe og kompetente profiler med en headhunter

Find de skarpe og kompetente profiler med en headhunter

En virksomhed i vækst har behov for medarbejdere, som kan løfte niveauet og tilføre den nødvendige nye viden og erfaring, både når det handler om virksomhedens produkter og generel forretningsudvikling. Uden disse medarbejdere vil virksomheden stå i stampe. Det er meget vanskeligt at komme ud over stepperne på dagens marked, hvis man ikke har prøvet det før, eller ved præcis hvor man vil hen. Derfor er det en god idé at finde ud af, hvilke ressourcer man har brug for til formålet.

Højt profilerede stillinger kræver skarpe kompetencer

Som regel vil der være tale om to forskellige grupper: De dygtige ledere og de skarpe hjerner. Hvis en virksomhed skal påtage sig projekter, som muligvis ligger uden for dens eksisterende kerneområde, er det nødvendigt med ledere, som har forstand på det nye felt – og erfaring med at drive denne type projekter. Det kan være alt inden for forskning og udvikling, og berører snart sagt alle typer brancher: Industri, IT udvikling, forskning, kommunikation og marketing, biotek – you name it.

Disse ledere hænger ikke på træerne, og er sjældent ledige på markedet. Derfor skal de ofte hentes ud af eksisterende stillinger i en virksomhed, som har en stor interesse i at holde på dem og deres kompetencer. Og det samme gør sig gældende for de skarpe hjerner i form af eksperter, udviklere og andre højt specialiserede medarbejdere, som skal udfylde de nye stillinger i din vækstvirksomhed.

Headhunting – når konventionel rekruttering ikke slår til

Men hvordan får du så fat på de nye nøglemedarbejdere til virksomheden? Svaret kunne være at alliere dig med en professionel headhunter. Headhunting er nemlig ikke kun til store, multinationale firmaer og koncerner – også mindre og mellemstore virksomheder, som står over for ekspansion, kan have virkelig stor glæde af hjælp fra en dygtig headhunter. Du kan finde din headhunter hos det danske headhunting bureau https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx