stressbehandling

Find den bedste stressbehandling i dit lokalområde

Lider du ofte af stress, og føler du at det går ud over både krop og sjæl? Så bør du faktisk forkæle dig selv med en behandling så som massage, zoneterapi eller akupunktur. På den måde kan du øge chancen for at komme helskindet ud på den anden side.

Hvor kan jeg finde en klinik til stressbehandling i Skælskør?

Er du bosiddende på Skælskør egnen, og leder du efter en dygtig alternativ behandler som kan hjælpe dig med din stress, kan du kontakte Klinik Dam.

Hos Klinik Dam udøves forskellige former for alternativ behandling som kan være til stor hjælp hvis du er stress ramt. Du kan for eksempel prøve den utroligt afslappende behandling øre akupunktur. Øre akupunktur er en videre udvikling af den traditionelle kinesiske akupunktur model, hvor samtlige tryk og akupunktur punkter findes på det ydre øre.

Til øre akupunktur anvendes såvel nåls som plastre og magneter til at udøve tryk mod ørets akupunktur og akupressur punkter. Øre akupunktur er kendt for sin godgørende virkning når det handler om dæmpning af angst og stress symptomer. Du kan således med stor fordel benytte øre akupunktur som et led i – eller supplement til – en stress eller angst behandling.

Massage med stor virkning på stress symptomer

Klinik Dam arbejder også med helsebringende massage i flere forskellige varianter. Massage er fantastisk når det handler om dæmpning af stress symptomer og lindring af angst lidelser.

Ved massage udløses der nemlig i forbindelse med massørens kyndige berøring endorfiner og dopamin. Disse to signal stoffer er ensbetydende med en velvære følelse i hele kroppen. Idet der lægges en dæmper på det sympatiske nerve system får kroppen en tiltrængt pause fra de opslidende symptomer – og dermed en chance for at nulstille sig og hele.

Du kan læse mere, og finde den rette stressbehandling, på klinikdam.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *