tandlæge

Find den rette akuttandlæge nær dig

Vi kender alle til nødvendigheden af at besøge tandlægen på regulær basis og få renset tænderne i forbindelse med det årlige eller halvårlige eftersyn. Men en tandlæge tjener samtidig mange andre funktioner. Det er for eksempel meget vigtigt at du med det samme opsøger en tandlæge hvis du flækker en tand eller oplever blødninger fra dit tandkød.

Hvornår har jeg brug for en akuttandlæge?

Hvis du er kommet akut til skade med en eller flere af dine tænder bør du så hurtigt som muligt få tandlæge hjælp. Er ulykken indtruffet uden for tandlægens normale åbnings tider, det vil sige om aftenen eller i weekenden, skal du finde en tandlæge som hat akut tandlæge vagt.

En akut tandlæge vil kunne udføre førstehjælp som sikrer at skaden kan holdes stabil indtil du har mulighed for en rigtig konsultation. Er din tand for eksempel flækket eller knækket vil du hos en akut tandlæge kunne få hjælp til at lappe tanden nødtørftigt sammen på en måde så det kan holde indtil først kommende hverdag.

Her skal du så opsøge tandlægen med henblik på en mere varig behandling. Og så kan det være at tandlægen vurderer at din hele eller dele af din tand er bedst tjent med at blive fjernet og erstattet af enten en kunstig tandkrone eller et tandimplantat.

Find en god akuttandlæge i Silkeborg

Er du bosiddende eller på besøg i Silkeborg på det tidspunkt du kommer til skade bør du opsøge en lokale tandlæge i Silkeborg som har døgn service. En sådan finder du hos EBdent Tandlægeklinik ApS.

EBdent Tandlægeklinik ApS er en af de mere velansete tandlægeklinikker i Silkeborg og har mange års erfaring med såvel standard tandlæge behandlinger som med at yde akut hjælp til tilskadekomne klienter. Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS på ebdent.dk.