kristent opholdssted

Find din balance og din indre ro på et kristent opholdssted

Find din balance og din indre ro på et kristent opholdssted

Trænger du til et pusterum fra hverdagens materialisme og overfladiske stress og jag? Har du brug for at kunne fordybe dig i studier, meditation og refleksion for der igennem at nærme dig din tro og din gud? Så burde du overveje at gå i kloster – eller i det mindste at rive en uge eller to ud af kalenderen til et ophold på Mikkelsbakke Refugium.

Er alle kristne velkomne på Mikkelsbakke Refugium?

Det korte svar er ja – som troende kristen vil du altid være velkommen som gæste hos Mikkelsbakke Refugium. Mikkelsbakke Refugium er åbent over for alle mennesker som tilhører en kristen trosretning, så uanset om du er baptist, episkopal, presbyterianer, kaldæer, ortodoks, katolik eller tilhører den almindelige danske folkekirke med rødder i den lutheranske protestantisme, kan du deltage i samtlige ritualer og fælles aktiviteter på Mikkelsbakke Refugium.

Mikkelsbakke Refugium er nemlig baseret på de økumeniske principper, og fordrer ikke et bestemt livssyn af sine gæster ud over det kristne og troen på nådegaven og genopstandelsen ved Jesus Kristus. Det er således vigtigt, at du respekterer andre kristne indgangsvinkler til tro og spiritualitet – du vil til gengæld opleve, at du bliver accepteret og respekteret som det menneske, du er.

Hvad laver man på et refugium?

Et refugium som for eksempel Mikkelsbakke Refugium er et kristent opholdssted, hvor du kan bruge din tid nøjagtig som du lyster. Foretrækker du ensomheden i dit værelse, med meditation og bibel studier som eneste adspredelse, er det hel i orden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at deltage i de fælles aktiviteter, som inkluderer bøn og liturgi, arbejde i refugiets have, fælles måltider og selvfølgelig samtaler omkring spirituelle, eksistentielle og religiøse problemstillinger. Du kan også vælge at benytte lejligheden til at nyde den smukke natur gennem lange gåture langs Limfjorden eller i den nærliggende Præstegårdsskov.

Du kan få mere information på mikkelsbakke.dk