restaurant

Her er håndgribelige tips til at finde en god plads på en restaurant!

Hvis du dog skal være sikker på at få dig en plads, og I ligefrem er et selskab, så bør man dog ringe og bestille et bord i god tid.

Det kan være, man skal på en fransk restaurant i Silkeborg ved en særlig lejlighed, hvor man ikke vil tage chancen og bare dukke op, og så må man hellere bestille et bord.

Nogle gange kan man så være heldig, hvis man kender stedet, at man kan få et specielt bord, eller stedet kan anbefale et til det antal mennesker, man er.

Dukker man op, og der er mange andre gæster, så man dårligt kan vælge, så må man tage til takke – og så kan du nok ikke bruge vores kommende råd.

Men mange af os er bare hurtige til at få en plads og sætte os, eller vi får anvist en hurtig plads, der passer med tjeneren; og det ser også forkert ud at vandre rundt for at finde en plads.

Men med et hurtigt overblik kan man næsten regne ud, hvor det er godt at være derinde.

Her er den gode plads i en restaurant!

Du kan dog ikke forvente, at du altid er lige heldig med stedet, eller indretningen på stedet ikke helt passer med, hvad du skal kigge efter, men du kan give det et forsøg!

Undgå steder lige ved indgangen, da der kan komme træk.

Sæt dig ikke tæt ved toilettet, da der kan komme et rend af mennesker – og så lugter der også derfra.

Sæt dig heller ikke ved køkkenets indgang, for selvom du tror, du kan se ud, hvad de laver, så er der ofte stresset og megen aktivitet, der kan ødelægge den afslappede stemning for dig og dine medbragte gæster.

Find gerne et sted, hvor der er albuerum, og hvor I ikke bliver generet for meget – men dog ikke glemt af tjeneren!