Minnesotakur

Hvad er en Minnesotakur?

Hvad er en Minnesotakur?

Minnesota kuren er en kendt behandlings metode, som igennem mange årtier med stor succes er blevet anvendt til afvænning og behandling af misbrugere af alle typer. Minnesota kuren stammer oprindeligt fra USA, hvor metoden er udviklet på basis af det såkaldte 12 trins program, som anvendes af den organisation, som kaldes Anonyme Alkoholikere (Alcoholics Anonymous).

De 12 trin i metoden viser vejen til selverkendelse for misbrugsramte, som ønsker at lægge deres liv om. Et større hospital i Minnesota (deraf navnet Minnesota kuren) opdagede, at denne metode var særdeles effektiv i forbindelse med alkohol afvænning, og adopterede den som led i en evidens baseret behandlingsplan.

Således blev Minnesota kuren udviklet, og er den dag i dag blandt de mest succesfulde metoder, når det handler om misbrugsbehandling. Hos Behandlingscenter Søby Park anvendes Minnesota kuren i en modificeret version, som kombinerer metoden med andre former for terapi, og som er tilpasset det danske mindset. For eksempel er de dybt religiøse aspekter, som præger den amerikanske version af Minnesota kuren, nedtonet til fordel for en højere grad af generel livskundskab og mindfulness.

Hvor kan jeg få afvænning med Minnesota kuren?

Hvis du leder efter en vej ud af dit misbrug, kan du med fordel vælge et misbrugscenter, som benytter Minnesota kuren i forbindelse med afvænning og behandling. Behandlingscenter Søby Park er et af de misbrugscentre i Danmark, som igennem mange år har benyttet Minnesota kuren som basis for behandling af især alkoholisme og afhængighed af receptpligtig medicin.

Med et behandlings ophold på Behandlingscenter Søby Park øger du dine chancer for at komme tilbage til livet igen, og for altid lægge dit misbrug på hylden. De dygtige behandlere og misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Søby Park har mange års erfaring med afvænning og behandling af misbrug ved anvendelse af Minnesota kuren.

Du kan læse mere om misbrugsbehandling ved hjælp af Minnesotakur på behandlingscentersoebypark.dk