glarmester

Hvornår har jeg brug for en glarmester?

En glarmester løser mange opgaver, som relaterer sig til glas. Dette gælder ikke udelukkende vinduesglas, men også eksempelvis spejl og glas i billedrammer.

Derfor er det ikke kun når du baldrer en rude at du har brug for en glarmester. Det er også når du gerne vil have tilskåret et spejl så det passer perfekt til dit badeværelse eller til din entré, eller når du gerne vil have indrammet et billede eller en plakat. Og så kan din glarmester altid give en hjælpende hånd når ruderne i vinduerne på dit hus skal skiftes ud med nyere og smartere modeller.

Lad din glarmester forestå energiforbedringerne

I disse dage snakkes der meget om klimaet og om hvad vi hver især selv kan gøre for at minimere vort globale CO2 aftryk. Som bolig ejer har du faktisk ret mange knapper at skrue på i den sammenhæng.

Opvarmning af boligen er en stor klima synder i vores kolde del af verden. Derfor kan du flytte nålen ganske betragteligt ved at lade ydermurene i dit hus efterisolere således at så lidt varme slipper ud som overhovedet muligt.

I den forbindelse er det vigtigt at få vinduerne med. Mange ruder, især dem af ældre dato, isolerer ikke tilstrækkeligt. Derfor er det en god idé at lade dem udskifte med moderne isolerende termo ruder.

Nye, moderne termo ruder har en væsentligt højere energi balance end deres forgængere – og så kan du samtidig få dem i en lyd isolerende variant som lukker al uvedkommende støj fra trafik og lignende ude.

Du kan med fordel lade din lokale glarmester tage et kig på dine vinduer og få et overslag på udskiftning af de gamle ruder. Og så skal du huske at du kan benytte håndværker fradraget til betaling af glarmesterens honorar da udskiftning af ruder tæller som en energi forbedring.

Find din glarmester i Søborg hos S.E. Glas ApS – læs mere på seglas.dk.