fodbold træningslejr

Intensiv fodboldtræning i udlandet

Intensiv fodboldtræning i udlandet

Træningslejr i udlandet


Det at tage på fodbold træningslejr i udlandet bliver mere og mere populært. Ikke nok med at det er en stor oplevelse, men man får også muligheden for at dygtiggøre sig enormt meget på kort tid, da det er meget intensiv træning, korrekt kost og hvile, der kommer med sådan en fodbold træningslejr. 
På alle fodbold træningslejre er faciliteterne helt i top. Dette er blevet sikret ved at få danske trænere til at godkende banernes kvalitet, samt sammenligne kosten med de danske krav for en sund og varieret kost til sportsfolk.
Det lyder måske dyrt at skulle tage en stor gruppe spillere med på træningslejr i udlandet, men gennem Yaksport er det muligt at finde en træningslejr, der passer til enhver klubs budget. 
Det er også altid muligt som klub at kontakte Yaksport direkte og høre, om der er mulighed for at få et tilbud eller en skræddersyet træningslejr, der opfylder specielle ønsker.

70% af vejen til at nå sportslige mål, er kosten

Noget af det vigtigste, når man ønsker at opnå et sportsligt mål, er kosten.
De fleste ved, at nøjagtig udregnet kost er ekstremt vigtig for bodybuildere, men mange glemmer hurtigt, at kosten også spiller en rolle i alle andre sportsgrene.
Som fodboldspiller er det særligt kulhydrater, man har brug for. Dette skyldes, at kulhydrater giver hurtig energi, som er det kroppen tærer på, når man laver de hurtige, eksplosive løb i fodbold.
Derudover er proteiner også vigtige. Proteiner er med til at opbygge musklerne, og fodboldspillere har brug for især stærke ben, da de skal have noget styrke at sætte af med, når der skal spurtes efter bolden.
Selvom kulhydrater og protein er de umiddelbare byggesten, fodboldspillere har mest behov for, er det også enormt vigtigt, at spillerne sørger for at få spist grøntsager, så de får de nødvendige vitaminer.
Hvis du vælger at tage på fodbold træningslejre med Yaksport, er der altid styr på, at spillerne får den rette kost.