Lær at ligge stille til akupunktur i København

01 November 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er som oftest lettest for alle parter, hvis man kan ligge stille under akupunktur i København og alle andre steder, selvom der selvfølgelig kan komme nogle ryk i en, et nys eller andet, som der ikke var tilsigtet.

Men det er bare svært at ligge stille, hvis man får at vide, at det er det, man skal.

For pludselig bliver man opmærksom på alle de steder på kroppen, det klør, det svirrer, man har en rift og andet, som der gør, at man gerne vil bevæge sig, selvom det er mest fordelagtigt, at man kan ligge stille.

Heldigvis er der nogle tricks, som man kan lære sig selv, så man ikke bevæger sig mere end højst nødvendigt.

Som det første skal du ikke spænde i kroppen og være angst for, at du bevæger dig, for så går det første galt – slap helt af i kroppen.

Få tiden til at gå under akupunktur i København

Hvis du bliver opmærksom på et sted, hvor du har lyst til at røre eller bevæge dig, så skal du bare minde dig om, at det er en forbigående følelse, der forsvinder igen, og hvis du kunne røre dig, så ville du faktisk ikke gøre det – det er kun fordi, at du nu ved, at du ikke “må” gøre det.

Hvis man skal på toilettet, så gør det hellere før behandlingen for en sikkerheds skyld, så du ikke ligger og tænker på det undervejs.

Det kan også være svært at få tiden til at gå, så fremfor at glo rundt med øjnene og ikke bevæge hovedet, så gå ind i dig selv og tænk på et forløb eller fortæl en historie for dig selv.

Det kan også være med til at trække opmærksomheden væk fra, at du ikke må bevæge dig; og før du har set dig om, så er behandlingen slut.

Flere Nyheder