mobil covers

Mobil covers fra lux-case.dk

Mobil covers fra lux-case.dk

Når din egen, eller ungernes mobil skal beskyttes mod slag og ridser, og samtidig se lækker ud, så kan du finde, alt hvad du skal bruge hos https://lux-case.dk/ Her findes alt, hvad hjertet begærer inden for mobilcovers og tilbehør. Til børnene er der fx små, fine tasker med blomster og anden form for pynt. Eller hvad med med en sød Hello Kitty-taske til at bære mobilen rundt i? Deciderede covers findes til iPhone, HTC, Samsung Galaxy, Microsoft Lumia, Sony Experia M2 med flere. Desuden kan man købe sig et læderetui til sin Macbook 12. 

Et af de covers, som jeg vil fremhæve, er Supra HTC Evi 3D Cover. Dette cover findes i 11 forskellige farver og til en pris, der er til at komme i nærheden af. Det er lavet af plast af høj kvalitet og er ruflet i overfladen, hvilket giver et godt greb. 

Skulle du have brug for et cover med øloplukker på bagsiden, ja så kan du da også få det hos lux-case.dk. Disse fås til iPhone 4S og til iPhone 5 og hedder iOpener og Hidden BeerOpener. De fås selvfølgelig også i mange forskellige farver og beskytter din iPhone rigtigt godt.

Lagerlöfs covers til Microsoft-telefoner kommer i mange varianter. Til Microsoft Lumia kan man få sig et cover, udført i en såkaldt blød TPU-gel. Dette giver en helt anden fornemmelse, når man håndterer og holder ved mobilen, end de mange hårde covers. 

Udover mobil covers i mange farver og former, kan du også få nogle med fine prints og motiver eller fx et citat, der passer til dig.  Og så er der selvfølgelig dem med bling-bling, dækket af små blinkende sten, så du kan glitre i solen med din mobil. 

Der er rigtigt mange at vælge imellem, og priserne er gode. Der er dag-til-dag-levering, som er gratis, samt 100% tilfredshedsgaranti.