Fitbit Versa Rem

Når motionstrackeren ikke bare skal bruges i motionscentret

Når motionstrackeren ikke bare skal bruges i motionscentret

Det er efterhånden nogle år siden at skridttællere, motionsarmbånd og pulsmålere gjorde deres indtog på motionsmarkedet. De forskellige former for motionstrackere er ikke længere kun elitesportsudstyr, men redskaber, der gør det sjovere og nemmere for både målrettede sportsudøvere og almindelige motionister at følge personlige fremskridt og præstationer.
De seneste år har motionstrackerne udviklet sig yderligere og er blevet til smarte livsstilsgadgets, som er lige til at spænde om håndleddet og måler for eksempel puls, søvnrytme og kalorieforbrænding. De er langsomt ved at blive lige så almindelige at have med sig rundt til daglig som en mobiltelefon. Dette stiller naturligvis større krav til trackernes design og udseende.

Amerikanske Fitbit står bag nogle af de mest populære motionstrackere, og har forstået at lave en serie af trackere, der er både nemme at bruge og lækre at se på. Muligheden for at downloade og høre musik på flere af Fitbit-modellerne gør dem endnu sjovere at bruge. Men det, der for alvor har gjort Fitbit-trackerne til andet og mere end måleudstyr på løberuten eller i fitnesscentret, er det strømlinede og minimalistiske design, der ser godt ud til både sportstøj, til arbejdsoutfittet og til en aften i byen. Fitbit Versa-modellen har endda taget skridtet videre. Den er nemlig ikke bare flot og stilren i sig selv, men giver også bæreren mulighed for at customize trackeren ved at skifte rem. Remmene kan fås i mange forskellige materialer og farver. Med en sort, kraftig læderrem kan man få et klassisk og maskulint udtryk, mens metalremme i forskellige toner giver et skær af 80’er-glam. De bløde og bøjelige gummiremme i pangfarver er for folk, der gerne vil have sjov med deres stil, mens perleremme i mørkt metal giver kant til outfittet. For dem, der elsker glitter, er en rem med similisten det helt rigtige.
Uanset stil, køn og alder kan man let gøre motionstrackeren til sin egen, og gøre det sjovere at tage den med ud af fitnesscenteret og ind i sin hverdag.