franske døre

Nye døre til boligen? Skal det være franske døre?

At vælge nye døre til hjemmet er altid en stor beslutning. Døre er ikke noget, man bare lige skifter, når man får lyst til det. Valget skal derfor være overvejet grundigt, inden man går ud og investerer i nye døre til boligen. Hvilken farve? Hvilket design? Hvilket dørhåndtag? Der er mange ting at overveje. 

Derfor skal du vælge franske døre

Franske døre er et oplagt valg, når du skal have nye døre. De passer nemlig ind flere steder i boligen. Det kan både være som dør mellem dit køkken/alrum og din stue. Det er to rum, som ikke behøver komplet adskillelse, og derfor er den franske dør med glasparti oplagt. Samtidig giver det også et godt lys mellem de to rum. 

Franske døre mellem køkken/alrum og stue

Mange forelsker sig helt sikkert i franske dør i dobbeltudgave, som bruges til at adskille køkken/alrum og stue. Der er noget flot og elegant over det. Men det behøver ikke kun passe ind i en ældre og klassisk bygning. De franske døre passer bestemt også ind i en moderne og simpel stil. Her tilføjer de nemlig elegance og noget kant til stilen. 

Terrassedør som fransk dør 

En fransk dør er også et oplagt valg som terrassedør. Her behøver det måske kun være en enkelt dør og ikke dobbeltversionen. Det kan også være, at glaspartierne skal være store, eller at der kun skal være glas i halvdelen af døren. Det er op til dig!

Opdag et stort udvalg af franske døre

Hos Melholts Handelscenter kan du opdage et stort sortiment af utrolig flotte franske døre. Der er adskillige modeller med forskellige størrelses glaspartier og som enkelte, halvanden eller dobbelte døre. Med andre ord, så er der noget for enhver smag og ethvert behov. 

Find dine franske døre i dag hos Melholts Handelscenter!