gavekurv

Skab glæde med en lækker gavekurv

Skab glæde med en lækker gavekurv

Ind imellem er det en god idé at vise sine medarbejdere, at man kerer sig om dem, og værdsætter deres store arbejds indsats. Mange virksomheder vælger at gøre dette op til højtiderne (jul og påske) med henholdsvis en julegave og et lækkert påskeæg. Og ligeledes er der mange virksomheder, som vælger at vise samarbejdspartnere, forhandlere, leverandører, kunder og andre interessenter uden for virksomheden en tilsvarende opmærksomhed i form af en lille erkendtlighed i løbet af året.

Gavekurve som firmagaver – til medarbejdere og partnere

Er du den person i virksomheden, som har ansvar for indkøb af gaver til ansatte såvel som eksterne partnere, ved du, at dette indkøb kan repræsentere noget af en spidsbelastning – især i perioder, som i forvejen er travle, på grund af kvartals opgørelse eller årsafslutning. Derfor er du sikkert interesseret i at gøre dette projekt så enkelt som overhovedet muligt. Og det kan du for eksempel gøre ved at lade årets julegave – eller påskeæg – bestå i en lækker gavekurv, pakket til randen med chokolade, kaffe, te, vin, lakrids, bolsjer, delikatesser, lækre wellness produkter eller spiritus i høj kvalitet.

På den måde er du sikker på at ramme rigtigt – langt de fleste mennesker kan lide mindst en af de ovenfor nævnte, og hvis ikke, kan de bruges som værtindegaver ved højtidens mange familie besøg. Mangler du inspiration til gavekurve – og vil du gerne slippe for besværet med selv at skulle købe ind til disse – kan du finde flotte gavekurve online. Hos HN Gavekurve finder du et stort og varieret udvalg af færdigt pakkede gavekurve. Uanset om du vælger en af de færdigt pakkede gavekurve, eller om du vælger at få special pakket dine gavekurve, vil dine gavekurve blive leveret til dig komplet med cellofan og smukt gavebånd.

Du kan se alle de flotte gavekurve, fyldt med lækre produkter fra kendte og velansete brands, i den online shop på hngavekurve.dk