varmepumpe

Skift til miljøvenlig varme med en varmepumpe

Skift til miljøvenlig varme med en varmepumpe

De fleste mennesker ville gladelig takke ja, hvis man tilbød dem at spare tusindvis af kroner på deres varmeregning hvert eneste år. Og derfor går flere og flere mennesker da også over til at opvarme deres hjem med smarte og energi besparende varmepumper frem for de gammeldags olie eller gasfyr, eller de virkelig dyre og ineffektive elovne og elpaneler. Med varmepumper kan du nemlig regne med at kunne skære op imod firs procent af dine udgifter til varme på årsbasis. Og så kræver en varmepumpe slet ikke samme grad af vedligeholdelse som for eksempel et olie fyr.

Luft til luft eller luft til vand – hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge den rette varmepumpe til dit hjem, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvilken slags opvarmning du ønsker. Et dit vandbaserede varme fordelingssystem ganske funktionelt, kan du sagtens skifte dit gamle olie eller gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe. En sådan varmepumpe kan holde såvel forbrugsvand som cirkulations vand dejligt varmt, således at du kan tænde for radiatoren og tage et dejligt varmt bad, uanset om det er frostgrader udenfor. Og du kan tilmed gøre det med god samvittighed over for såvel miljøet som din pengepung. Luft til vand varmepumperne er nemlig særdeles energi effektive, og bruger kun en brøkdel af den energi, et fyr ville have brugt på samme opgave – med minimal udledning af CO2.

Ønsker du at skifte din elvarme ud med en varmepumpe, skal du vælge en luft til luft varmepumpe. Dit hjem bliver opvarmet på langt mere effektiv vis med en luft til luft varmepumpe, som samtidig renser luften for støv og partikler, og som tilmed kan bruges som air condition om sommeren.

Find den rette, moderne varmepumpe til dit hjem på gramenergi.dk