Sports massage – noget for dig?

05 August 2022
admin

editorial

Har du kronisk ubehag i nakke, ryg, lænd og skuldre? Så er det sandsynligt, at du har en dårlig kropsholdning eller belaster din krop forkert, hvis du har det.

Mange danskere lider af daglige kropsspændinger i kroppen, som giver smerter og ubehag som følge af forkerte siddestillinger eller tunge løft. Motion alene er måske ikke nok til at afhjælpe disse problemer. Som følge heraf bør du kombinere det med manuel terapi, såsom massage.

Hvad kan jeg opnå med regelmæssig massage?

En god massør kan hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning og muskelfunktion. Hvis du får regelmæssig massage, vil du opnå:

– Færre smerter i nakke, ryg, lænd og skuldre

– bedre kropsholdning

– øget fleksibilitet og bevægelighed

– færre myofascielle triggerpunkter (knuder i musklerne)

– reduceret stressniveau

sports massage

Hvis du sidder meget i løbet af dagen eller har et fysisk krævende job, er du særligt udsat for risiko for at udvikle dårlig kropsholdning eller muskelspændinger. I disse tilfælde anbefales det, at du får massage en gang om ugen for at opretholde en god muskelfunktion.

Træner du til et maraton eller en anden begivenhed, kan ugentlig massage også hjælpe med at forebygge skader ved at holde dine muskler sunde og fleksible.

Hvad er de største fordele ved regelmæssig massagebehandling?

Hvis du sidder meget i løbet af dagen eller har et fysisk krævende arbejde, kan du drage mange fordele af massage, både når det gælder krop og sind. Ud over at lindre smerter og spændinger kan massage også:

– forbedre blodcirkulationen

– øge ledbevægeligheden

– reducere inflammation

– styrke immunforsvaret

– fremme afslapning og velvære

Massage er en sikker og effektiv måde at lindre smerter og forbedre dit generelle helbred på. Hvis du leder efter en måde at reducere stress, spændingshovedpine eller rygsmerter på, kan du overveje at bestille en tid hos en kvalificeret massør i dag. Klik ind og læs mere på tiksarasmassage.dk.

Flere Nyheder