svømning træningslejr

Svømning træningslejr – for rigtige vandhunde

Som svømmer – uanset om du er glad amatør eller semi professionel – nyder du sikkert hvert øjeblik og hvert eneste armtag i fulde drag, når du befinder dig i din foretrukne svømmehal. Og du synes sikkert, at du sagtens kunne bruge mange flere timer hver uge på at dyrke din store interesse – måske endda forbedre din timing og din teknik, eller blot få en bedre kondition og et større fokus.

Tag på svømning træningslejr, og få det optimale ud af din sport

Og du er sikkert ikke den eneste i svømmeklubben, som har det på den måde. De fleste er nok bundet af et fuldtids job, regninger, der skal betales, og et familie liv, som skal passes. Samtidig er svømning en af de sportsgrene, det er vanskeligt at komme til at dyrke på de tidspunkter, det passer én. Er man løbe-entusiast, kan man til hver en tid iføre sig kondisko og løbe en tur. Med svømning forholder det sig ikke på samme måde – man er afhængig af ledige baner og svømmehaller med stramme åbningstider.

Derfor kan det sjældent blive til meget mere end en times tid hver uge. Og det gør ingen mester. Hvis du og dine kammerater i svømmeklubben således er enige om, at det kunne være fedt at prøve blot en uge med fuldt fokus på sporten, kan I vælge at gøre som de professioneller atleter, og tage på svømning træningslejr. På den måde kan I bruge dagen på at svømme, træne, og koncentrere jer om at nå jeres individuelle mål, uanset om disse består i en forbedret teknik, en bedre kondition, eller en hurtigere tid.

Svømning træningslejr med Yak Sport i lækre omgivelser

Yak Sport tilbyder, i samarbejde med sports hoteller i Portugal, Tyrkiet, Spanien og Kroatien. Her kan du få 100% fokus på din svømning uden at skulle bekymre dig om madlavning, tøjvask eller transport. Læs mere på yaksport.dk