UPS

Vælg forsendelse med UPS – for professionel service

Vælg forsendelse med UPS - for professionel service

Uanset om du blot skal sende en enkelt pakke i anledning af jul eller fødselsdag, eller om du er indehaver af en virksomhed, som ofte foretager forsendelser til kunder og samarbejds partnere, har du brug for den bedste og billigste forsendelses metode. Der er ingen fidus i at bruge for mange penge på forsendelse – og priserne kan variere utroligt meget, alt afhængig af hvilket fragtfirma og hvilken forsendelses model, du vælger.

Derfor er det smart at gøre sin research på forhånd, så man ikke ender med at spendere for meget på sin forsendelse. Især virksomheder, for hvem forsendelse er en del af kerne ydelsen (for eksempel webshops eller abonnements services), kan komme til at opleve, at udgifterne til forsendelse hurtigt løber op. Og det er ikke altid, at man lige har tid til at undersøge markedet til bunds, inden man vælger forsendelses metode.

Find og bestil din billige UPS forsendelse med pakke.dk

Så er det godt, at vi har pakke.dk! Her kan du nemlig, ved hjælp af det smarte pris sammenlignings modul, se og sammenligne priser på forsendelser fra de mest anerkendte – og anvendte – distributions- og fragt firmaer i hele verden. Blandt disse finder du UPS, Fedex, DAO, DHL, GLS og Post Nord som de primære leverandører af forsendelses løsninger.

Ved at indtaste din pakkes dimensioner, vægt og destination får du returneret de mest optimale, hurtigste og billigste forsendelses modeller til dine behov. Den næste gode nyhed er, at du – når du har besluttet dig for en bestemt forsendelses metode og operatør – ikke behøver at gå ind på operatørens forside og begynde forfra, men blot kan bestille din forsendelse direkte via pakke.dk. Og det bedste er, at du ved hjælp af pakke.dk’s smarte app kan følge din forsendelse fra start til destination.

Du kan også vælge blot at se de billigste forsendelser fra UPS Danmark, hvis du foretrækker at bruge denne operatør. Læs mere på pakke.dk