Vidste du, at du kan male dit gamle badekar?

28 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

At male et badekar er en god idé for dem, der ønsker at spare penge og give deres badeværelse et nyt og frisk udseende. Det kan dog være en overvældende proces for dig, der ikke har prøvet det før, selvom det lyder simpelt! Vi vil først forklare, hvordan du selv kan male dit badekar og vi vil derefter diskutere fordelene ved at hyre en professionel til jobbet.

 

image

 

Sådan maler du dit badekar

Der er nogle forskellige ting, du har brug for, når du skal male dit badekar, herunder en elektrisk slibemaskine, stålbørste, malerrulle og nogle grundlæggende forsyninger. Første step er at fjerne den gamle maling med stålbørsten, hvorefter du skal bruge den elektriske slibemaskine til at fjerne eventuelt resterende kalk eller rust, der stadig stikker ud. Brug herefter din rulle til at påføre et lag primer efterfulgt af to lag maling, inden du forsegler det hele med et sidste lag forsegling. 

Du har nu malet dit badekar og givet det en re-emaljering. Det er dog ikke så simpelt og det kan være svært at nå til et smukt slutresultat, hvis du ikke har erfaring.

Derfor bør du hyre en professionel

Vi vil derfor altid anbefale, at du hyrer en professionel, hvis du vil have malet dit badekar. En professionel har alt udstyret, der skal bruges og vedkommende har også erfaring og kan derfor udføre arbejdet nemmere end du selv kan. Du sparer tid og der er også en chance for, at du sparer penge, da du kan komme til at bruge mange penge på at male selv, da du skal købe alle materialerne og måske igennem processen flere gange, hvis det går galt. Du er desuden sikret et godt resultat og der er ingen tvivl om, at det er pengene værd at hyre en professionel til at gøre det for dig.

Hvis du vil vide mere om processen, så tryk her: https://www.emaljespecialisten.dk/re-emaljering-af-badekar/.

Flere Nyheder